Sunday, December 20, 2009

White Christmas ???





Only 8 inches in our area - towns closer to the shoreline got up to 2 feet of snow.

Unfortunately, the snow blower failed to start. New gasoline, new oil and a new spark plug did not remedy the situation. I am very fortunate that our snowfall was on the slighter side. There is a lawn mower / snow blower sales and repair shop not far from my house. I will take it there after Christmas.

On the radio side - no antenna damage to report!

73 de Larry W2LJ

6 comments:

K9CHP said...

Try starting fluid (mostly ether). Spray in carburetor, if you can reach it, or the air filter or even directly in the gas tank.

let it run for 5 minutes before putting it to work.
Next time, use Stabil to prevent gumming up due to gas going bad over time.

Amir K9CHP

kmacker said...

Larry,
Glad you didn't have antenna damage! After the shoveling, at least you can get on the air for a bit. Heard lots of snowed in ops on the air this afternoon! Bands were sweet!
Merry Christmas and Happy New Year to you and yours!
73,
Kelly K4UPG
http://k4upg.com

Paul WW2PT said...

Now I remember why I don't miss living in Sussex County! :-)

73 & Merry Christmas!
Paul WW2PT (/5)

g4ilo said...

What's the small stealth helical antenna with the star on top? :)

Anonymous said...

Larry: I thought about you over the week end. I hoped to hear you in the HB Sprint. Band conditions were good and I worked several NJ stations. Have a blessed Christmas.

72, Ned, W8VFM

John AE5X said...

I remember scenes like that!